EasyRent - Feestverhuur

Bij het geven en organiseren van feesten en events, komt heel wat kijken. Een goede organisatie en voorbereiding om tot een mooi eindresultaat te komen. Wij zijn DE partner die u van zowel meubilair (tafels, stoelen,...) als de kleine diversen (glazen,borden,bestek,...) kan voorzien. Een assortiment die u ondersteund met alle logistiek om uw event te organiseren met een mooi eindresultaat tot gevolg.

Ligging & Regio

Ons magazijn is gelegen in de rand van Gent, Ertvelde. Van daaruit leveren wij op locatie ter plaatse, op het gewenste en afgesproken tijdstip. Wij vragen hiervoor een transportkost berekend op de locatie van het event. Onze kosten en prijzen zijn steeds marktconform en niet hoog. Verder is het ook mogelijk om bij ons af te halen. Wel vragen wij om de duurzaamheid en kwaliteit van ons materiaal te beschermen dit met de nodige zorg te doen en aangepaste voertuigen of aanhangwagens te voorzien.

 Getuigenissen

Van het eerste tot het laatste contact heel tevreden. Zowel qua materiaal als de service. een klein feest weliswaar maar toch professionele behandeling
karl W.
Lovendegem
Nieuwe tafels, goed onderhouden borden en bestek. Voor de goedkoopste offerte. Snelle levering nochtans was het de dag na ons telefoontje en we niet uit de regio zijn.
Marianne T.
Kanegem