Bestek en porselein

 

Voor uw event volledig af te werken bieden wij naast de grote logistieke stukken ook het tafelmateriaal. het bestek bieden wij aan tot 50 personen.  Zoals u op de afbeelding hiernaast kan zien. Het bestek is goed onderhouden en wordt door ons ook steeds nagekeken en opgeblonken voor en na iedere uitleenbeurt. 

Onze borden en kommen zijn neutraal wit. Dit zijn de grote borden, kleine onderborden, soepkommen, tassen en onderborden voor de tassen. Naar keuze te bepalen welke u wil huren, dus niet verplicht om een volledige set te nemen. Deze worden  door ons gecontroleerd voor en na een uitleenbeurt.

Hiernaast ziet u enkele voorbeelden van ons walking dinner en degustatie materiaal. Voor kleinere hapjes en te plaatsen om een dienblad. Deze zijn vaatwasbestendig en zijn per stuk te verkrijgen. Van bordjes tot kleine glaasjes wij hebben het allemaal.

Glazen

Rode wijnglazen voor een inhoud van 30 cl. Door de grote kelk kunnen geuren enen smaken van de wijn zich beter ontwikkelen en tot zijn recht komen. Deze glazen zijn vaatwas bestendig. Afmetingen:

  • hoogte:  18 cm
  • inhoud: 30 cl

Witte wijnglazen voor een inhoud van 25 cl. Door de wat minder ronde kelk blijft de wijn koel en zijn de geuren duidelijker waarneembaar, waardoor de wijn nog beter smaakt.  Afmetingen:

  • hoogte: 18 cm
  • inhoud: 25 cl

Champagneglazen voor een inhoud van 21 cl. Door de hoge, smalle vorm blijven de bubbels – en daardoor de smaaksensatie – van champagne of mousserende wijn langer behouden. Heldere en grote glazen met een klassevolle moderne look.      Afmetingen:

  • hoogte: 22 cm
  • inhoud: 21 cl