Barmeubel met werkblad

Deze of toogmeubel kan zowel gebruikt worden als onthaal of receptiemeubel, maar ook gewoon als bar. er is een werkblad voorzien waar drankjes voorbereid kunnen wordenof voor andere doeleinden. onder het werkblad is er opbergplaats voor bvb een frigo. De afmetingen zijn 1.55 hoog op 1.80 breed en deze is vervaardigd uit stevig hout . Voor het transport klikt deze makkelijk uit elkaar in 5 panelen. 

Bartafels / statafels met doek

 Onze statafels combineren een moderne, mooie uitstraling met een stabiele en stevige kwaliteit. Een gemakkelijk neer te zetten tafel die zowel gebruikt kan worden binnen en buiten. Onze tafels zijn gemaakt met een stevig aluminium onderstel, veel steviger dan de goedkopere varianten. Met de tafelrokken die erbij zijn geven deze tafels een moderne en afgewerkte look aan uw event. De rokken zijn verkrijgbaar in zwart, rood en wit. Wij hebben steeds voldoende tafels in stock. Bij het huren van 5 tafels krijgt u er 1 gratis bij, bij 10 tafels worden er 2 gratis bijgeleverd. 

Partytafel / buffettafel

Deze plooitafel is onmisbaar voor wie regelmatig een feestje geeft. Je kan je feesttafel in geen tijd uitbreiden voor 8 personen en na het feest berg je de compacte tafel gewoon terug op. Het tafelblad is gemaakt van duurzame PVC en bovendien onderhoudsvriendelijk. Wat gemorst wordt tijdens het eten kan je zo gemakkelijk schoonmaken. De poten zijn bevestigd aan het frame, wat de tafel extra stevig maakt. De afmetingen zijn 180 x 74 x 74 cm.

Stoelen

Natuurlijk hebben uw gasten ook een zitplaats nodig. Wij hebben daarom natuurlijk ook stoelen in voorraad. Deze zijn geen plooistoelen, maar stevige stoelen met een zachte zitplaats. Dus geen harde planken waar uw gasten op moeten zitten,  maar comfortabele stoelen die uw gasten zeker zullen appreciëren. Kwaliteit en comfort zijn minstens even belangrijk om uw event geslaagd te noemen. Deze stoelen zijn dus GEEN klapstoelen maar  zijn wel stapelbaar, die het makkelijk maken om deze te transporteren.