Terrasverwarming gas

Deze terrasverwarming is ideaal om uw buitenomgeving te verwarmen als het koud wordt. Hij beschikt over 2 wieltjes waardoor u hem makkelijk kunt verplaatsen. Deze kan steeds direct gebruikt worden, wij voorzien ook de gasfles. de terrasverwarmer kan zowel binnen als buiten gebruikt worden en is makkelijk in gebruik. Wel wijzen wij op enkele voorzorgsmaatregelen en enige vorm van  voorzichtigheid. Steeds enkele op vooraad.

Terrrasverwarming elektriciteit

Een elektrische terrasverwarming is ideaal  om uw balkon of terras op een aangename manier te verwarmen. Deze verwarming staat op een voet, waardoor u hem makkelijk kunt verplaatsen. Hij beschikt over een halogeen lamp en bovendien is deze verwarming waterdicht. Van deze hebben wij enkele verwarmingselementen op vooraad. Deze zijn allemaal op voet en kunnen geregeld worden in hoogte alsook in de richting. Deze hebben verschillende standen om de temperatuur te regelen, naargelang de grote van de ruimte of de weersomstandigheden. 

Koelen

Voor uw dranken en voeding te koelen, bieden wij verschillende mogelijkheden  aan. Zo beschikken wij over een koffer frigo handig voor bakken te koelen, maar ook over  compactere frigo’s en  staande frigo’s zodat u alles kwijt kan wat gekoeld moet worden.